De informatieve en onafhankelijke iPhone vergelijkings website van Nederland!

3 redenen voor de aanschaf van een refurbished Iphone

0

Een nieuwe telefoon uitzoeken is natuurlijk altijd hartstikke leuk en iets om naar uit te kijken. Het enige nadeel is dat je vaak wel een hoop geld kwijt bent. Tenzij je natuurlijk gaat voor een refurbished iPhone. Een Apple iPhone, maar dan voor een veel lager prijskaartje dan normaal. We gaan kijken naar 3 verschillende redenen voor de aanschaf van een refurbished iPhone

1. De prijs

Een refurbished apple iPhone is natuurlijk vele malen goedkoper dan een gloednieuwe iPhone en dat terwijl er inhoudelijk weinig verschil tussen zit. Het refurbished apparaat is natuurlijk al gebruikt en wellicht dat je hierdoor wat gebruikssporen ziet, maar van binnen is het apparaat zo goed als nieuw. Dat is namelijk wat er gedaan wordt met een refurbished apparaat. Omdat de telefoon al gebruikt is, wordt hier niet dezelfde prijs voor gevraagd als voor een gloednieuw apparaat, maar een veel lagere prijs.

2. Geen abonnement

Als de lage prijs nog niet voldoende is, zit je met een refurbished telefoon ook niet vast aan een hoog maandelijkse abonnement. Je kan de apple iPhone gewoon los kopen en er een goedkoop abonnement of een prepaid abonnement aan toevoegen om de telefoon te gebruiken. Dit scheelt dus een hele hoop in de maandelijkse kosten omdat je niet hoeft te betalen voor de prijs van de telefoon. Je betaalt eenmalig de kosten namelijk en bent er dan direct van af. Daarnaast liggen deze kosten natuurlijk een stuk lager dan wanneer je een gloednieuwe telefoon koopt.

3. Dezelfde garantie

Sommige mensen vinden het toch spannend om een tweedehands toestel aan te schaffen omdat zij bang zijn dat er iets aan mankeert. Dat is bij een refurbished toestel helemaal niet nodig. Je krijgt namelijk gewoon dezelfde garantie als wanneer je een geheel nieuw toestel koopt. Mocht je het spannend vinden dan kan deze spanning dus direct weggenomen worden door het feit dat de telefoon gewoon in zijn geheel verzekerd is. Alle problemen die er eventueel zouden kunnen zijn aan het toestel, vallen onder deze verzekering waardoor de zorgen dus niet meer nodig zijn.

Reageren op het bericht