De informatieve en onafhankelijke iPhone vergelijkings website van Nederland!

IPhone SE 2

0

In 2016 bracht Apple de iPhone SE uit. De goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. Het is nog niet precies bekend, wanneer de iPhone SE 2 daadwerkelijk te verkrijgen zal zijn, maar toch is er al informatie uitgelekt over het nieuwe toestel. Dit keer wil Apple nog meer landen gaan bereiken met de goedkopere iPhone. Ook bij de iPhone SE 2 zal de prijs een stuk lager liggen, maar mag men zeker nog genoeg kwaliteit verwachten.

Wat is er tot nu toe bekend

Er wordt verwacht dat het nieuwste toestel van Apple, in de maart april gepresenteerd gaat worden. Waarschijnlijk zal Apple dit gaan doen, in combinatie met de nieuwste iPads. Zodra het toestel gepresenteerd is, zal het naar verwachting nog zo’n twee maand duren voordat het toestel daadwerkelijk te verkrijgen zal zijn. Zodra het toestel uitkomt kan men deze natuurlijk afnemen in combinatie met een abonnement, of het toestel kan los worden gekocht. De vraagprijs van de iPhone SE 2 zal waarschijnlijk rond de €500,- gaan liggen. Men kan daarbij kiezen uit een opslagcapaciteit van 32GB of van 128GB. Kiest men voor de IPhone SE 2 In combinatie met een abonnement, dan zal aan de hand van het gekozen abonnement gaan blijken of men eventueel nog een bedrag zal moeten bijbetalen voor het toestel.

Specificaties

De iPhone SE 2 zal worden voorzien van een A10-chip. Deze chip heeft Apple al eerder gebruikt bij de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus en hierdoor is het al bekend, dat deze chip enorm energiezuinig is. Dit zal er onder andere voor gaan zorgen, dat de batterij van de iPhone SE 2 een stuk langer mee zal gaan. Op uitgelekte foto’s is te zien, dat de iPhone SE 2 ook een nieuw uiterlijk zal gaan krijgen. De uitgelekte foto’s in combinatie met de geruchten geven namelijk een glazen achterkant aan. Mocht dit daadwerkelijk het geval zin, dan zou dat betekenen dat de iPhone SE 2 draadloos kan worden opgeladen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone SE 2 een 4 inch scherm krijgen, hetzelfde dat men al van de iPhone SE gewend was.

Reageren op het bericht